Vozila za prijevoz otpada

Bez obzira radi li se o odvozu kućnog, industrijskog, privatnog ili javnog otpada, Scania nudi izvrsnu vrijednost za uloženi novac. Robusna Scania šasija osigurava optimalan omjer troška i eksploatacijskog ciklusa u ovom zahtjevnom području primjene.

Dobro osmišljene prilagodbe Scania šasije u segmentu smetlarskih kamiona znače osiguranu dugoročnu izdržljivost i profitabilnost. Ergonomija i jednostavnost rukovanja vrlo su cijenjeni kod vozača, a automatski mjenjači ili Scania Opticruise savršene su opcije za promet stani-kreni u gradskim sredinama.

Ako želite osigurati visoke ekološke standarde sa smanjenim troškovima eksploatacijskog ciklusa i optimalnim neprekinutim vremenom rada, uvijek se možete osloniti na Scaniju. Scania EGR omogućuje usklađenost s normom Euro 5 i EEV s do 20% nižom potrošnjom goriva. Obnovljiva goriva još su jedna Scanijina posebnost. Dizelski motori prilagođeni za etanol koriste se u Scanijinim gradskim autobusima od osamdesetih godina prošlog stoljeća i sada su dostupni i na kamionima. Ovisno o načinu proizvodnje etanola, emisije ugljičnog dioksida mogu se smanjiti do 90%. Scanijini motori također mogu voziti na 100%-tni biodizel.

Ukratko ovi kamioni ponos su svojih vlasnika. A sve počinje s ključnim Scanijinim vrijednostima - izvrsnoj ekonomičnosti goriva, iznimnim voznim svojstvima i legendarnoj pouzdanosti - koji su se dokazali na milijunima prijeđenih kilometara.